top of page

De Wijnrank

ABOUT

Welkom

​Welkom bij De Wijnrank! Wij hebben een winkel in Schilde en een groothandel in Gierle die de beste wijnen uit binnen- en buitenland verdeelt. Onze selectie van wijnen is zorgvuldig gekozen door onze ervaring en jaren van kennis. Onze passie is wijn, en we zijn er trots op de beste wijnen te bieden die we kunnen vinden. Elke wijn is uniek en heeft zijn eigen unieke smaak. We bieden een breed scala aan rode, witte en roséwijnen uit de hele wereld. Als je op zoek bent naar iets speciaals, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een selectie van zeer exclusieve wijnen van verschillende wijnhuizen in verschillende landen, waaronder Frankrijk, Italië, Spanje, Zuid-Afrika, ChiliArgentinië etc. We hebben ook een breed scala aan mousserende, zoete en dessertwijnen. Onze klanten waarderen ons voor de kwaliteit van onze wijnen en onze uitstekende service. We staan altijd klaar om te helpen bij het selecteren van wijnen die aan jouw smaak en budget voldoen. Kom langs bij De Wijnrank voor de meest exclusieve en kwaliteitsvolle wijnen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je de beste wijnervaring te bieden!

Onze locaties

De Wijnrank in Gierle (Lille) is

de groothandel voor de beste wijnen. Het is de plek waar alle wijnen uit het assortiment van De Wijnrank worden geïmporteerd en gestockeerd om vervolgens over heel België te worden verspreid. Het is een magazijn en het hoofdkantoor van De Wijnrank, maar je kan er ook terecht om wijn te kopen in de winkel. De Wijnrank biedt een uitgebreid assortiment van zowel Belgische als internationale wijnen. Er is een grote verscheidenheid aan wijnstijlen. Of je nu op zoek bent naar een zachte en fruitige wijn of een krachtige en kruidige, De Wijnrank heeft ze allemaal. De Wijnrank is de perfecte plek om de beste wijnen uit de wereld te vinden. Of je nu een wijnfanaat bent of gewoon op zoek bent naar een lekkere wijn, De Wijnrank heeft iets voor iedereen. Bezoek De Wijnrank in Gierle en ontdek de vele mogelijkheden.​

Ben je op zoek naar de perfecte wijn? Zoek dan niet verder dan De Wijnrank Shop in Schilde! Hier vind je een enorm aanbod van de beste wijnen uit alle delen van de wereld. Je bent altijd welkom om samen met ons de perfecte wijn te zoeken. Bij De Wijnrank Shop hechten we veel waarde aan kwaliteit en kennis. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de beste wijnen, van rosé tot rode wijn... om aan ieders verwachtingen te voldoen. Wij staan ​​altijd klaar om je te adviseren over de beste wijn die bij jouw smaak past. Bij De Wijnrank Shop vind je alleen de beste wijnen. Kom langs en laat je adviseren.

Samen vinden we de perfecte wijn die je zoekt!

bottom of page